Coaching, Training & Scholing

De Vitaliteitsdolfijn is er niet alleen voor particulieren. Ik geef ook (kinder)cursussen in het onderwijs, buitenschoolse opvang, kinderopvang, voor personeel en bedrijven.

Bent u lera(a)r(es) op een school en heeft u een onrustige klas? Wordt er gepest op school? Komt er een CITO toets aan en heeft de spanning hiervoor, effect op de klas of sommige leerlingen? Enkele voorbeelden waar ik als coach en trainer een waardevolle aanvulling kan zijn. Na een 1e consult op locatie, kan ik een plan op maat opstellen. Dit kan een (eenmalige) workshop zijn over een specifiek onderwerp of een coachingstraject wat uit meerdere dagdelen bestaat.

Denkt u bijv. aan een cursus positief benaderen van het kind, voor ouders op een ouderavond, vrijwilligers van de tussenschoolse opvang en pedagogisch medewerkers.

Of bent u manager en wilt u bijvoorbeeld een teambuildinsgdag organiseren om de groep in balans te krijgen of meer eenheid te creƫren in de groep? De Vitaliteitsdolfijn biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van eenmalige of meerdaagse workshops, trainingen, scholingen en coachingstrajecten. Zowel groepsgewijs als op individueel niveau.

Informeer hier vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook voor een offerte op maat.