Heeft u het al gehoord?

De Vitaliteitsdolfijn is in 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is Tjalk 5 in Barendrecht. De praktijk bevind zich aan de achterzijde van het woonhuis en is geschikt voor massages, cursussen en workshops.

Wij zien u graag een keer op onze nieuwe locatie.

In 2017 zullen nog maar enkele zorgverzekeraars de behandelingen van de Vitaliteitsdolfijn vergoeden. Daarom hebben wij voor u de prijzen verlaagd. Wij zien u graag (terug) in onze praktijk. Daar waar ervaring en integriteit de leidraad is.

Moodboard!

Op 30 maart 2016 was er een workshop moodboard maken. Bij de foto's vind je een kleine impressie. De cursisten konden dmv teksten en plaatjes inzicht geven en krijgen in hun doelen voor de komende periode. Binnenkort wordt er weer een workshop moodboard maken geplant. Houdt deze website dus goed in de gaten!!

Ontspanningsevent een succes!!!

De Vitaliteitsdolfijn en Lotus Pure Yoga organiseerden samen op 24 januari 2016 een ontspannings-event.

Dit event was bedoeld om je kennis te laten maken met verschillende vormen van ontspannen: een middag lekker voor jezelf; even weg uit de alledaagse dingen. De cursisten maakte kennis met ademtechnieken, yoga, mindfullness, en kregen tips om hier thuis verder mee te oefenen. Het Event werd gehouden in “ ‘t hart van Vrijenburg” aan de Vrijenburglaan 61 in Barendrecht. De reacties waren zeer positief. De cursisten gingen ontspannen en bewuster naar huis.

De Vitaliteits Dolfijn ontwikkelt zich continu.

Onze nieuwe cursussen: "ontspanning', "positief benaderen van het kind" en "je doelen nastreven"

Daarnaast organiseren wij ook regelmatig workshops: moodboard maken, mindfullness, contact met je innerlijke kind, babymassage en massage workshops.

Houd de acties in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Hieronder vind je een impressie van het ontspannings event op 24 januari 2016.