Je kind gelukkig, jij ook gelukkig. JIj gelukkig, je kind ook gelukkig. Het is een samenspel.

De Kindercoaching / therapie is gericht op het bewustworden van zichzelf door het kind. Door te werken aan het zelfvertrouwen en de kwaliteiten van het kind, leert het op zichzelf te kunnen vertrouwen.

De volgende kernvragen worden hierbij gehanteerd:

Ieder kind is uniek en daarom biedt De Vitaliteitsdolfijn maatwerk. Dat houdt in dat iedere behandeling is afgestemd op het kind. Na een intakegesprek met één of beide ouders, stellen we een behandelprogramma samen. Of het hierbij nu gaat om leerproblemen, concentratieproblemen, sociale vaardigheden of trauma’s. Van je/jullie als ouder(s) wordt tevens een actieve rol gevraagd. Vanuit het behandelprogramma zijn soms oefeningen nodig, die je/jullie thuis met je/jullie kind kunt doen.

De technieken die ik gebruik zijn onder andere:

De Vitaliteitsdolfijn heeft veel ervaring op het gebied van kinderen en baby’s. Wat kan ik voor je/jullie zoon of dochter betekenen?

Baby’s

Blijf je als ouder om de één of andere maar het gevoel houden dat je baby niet lekker in zijn/haar vel zit? Of heeft je baby klachten, maar kom je er maar niet uit wat er aan de hand is? Dit kan onder andere zich uiten door:

Aan de hand van een intake – gesprek bespreken we de symptomen. Dit kunnen ook andere zijn, als bovengenoemd. Op basis van je verhaal, wordt er een behandelprogramma opgesteld. Soms komen we met een ontspanningsmassage voor je baby al een heel eind!
Van de ouder wordt tevens een actieve rol gevraagd. Zo werken we samen aan een ontspannen, blije baby!