Acties * Nieuw yogalessen* *50% korting op ontspanningsmassages*

Creëer een leven waar je van houdt!

Bewustworden van jouw manier van leven, het overwinnen van je angsten, klaar om te veranderen en voluit te genieten!

Welkom bij De Vitaliteitsdolfijn.

Let op! Houd deze website in de gaten. Achter de schermen zijn we druk bezig met een heel nieuw concept en nieuwe naam! De nieuwe naam is al bekend! Tessillumination. De rest volgt nog ;-)

Acties voor de maand november en december 2020:

Massages: Boek je een massage en wil je massages regelmatig ontvangen? Er zijn vanaf nu verschillende strippenkaarten te koop!

Massage met hoge korting: Boek nu een ontspanningsmassage in november of december 2020 en ontvang 50% korting. Normaal €50,- nu €25,- ! Deze massage kun je zelf indelen, kan met hotstones, Lomi-Lomi of de klassieke massage. Of een combinatie van deze drie.

Geef een massage kadobon met 50% korting voor een verjaardag, Sinterklaas of kertstmis aan je moeder / vader, vriend(in) of zoon / dochter!

Wees er snel bij nog maar een paar weken geldig! Wegens groot succes kun nu ook tot 30 December 2020 de massage in januari boeken met de korting.

Ben je een bestaande client en breng jij een nieuwe client aan? Dan ontvang je € 10,- korting op jouw eerstvolgende behandeling!

Ga jij een coachingstraject met mij aan? Vanaf nu zijn de kennismakings/ intake gesprekken gratis! Maak snel een afspraak!

Wil jij ook op zaterdagochtend yogales gaan volgen? Dat kan bij Tessillumination, de yogastudio van De Vitaliteitsdolfijn. Doe een GRATIS proefles mee en geniet van de beweging, de ontspanning en de tijd voor jezelf. Leer meer over yoga, de asanas, wat deze voor je lichaam en organen doen en kom meer te weten of de filosofie van Yoga. En dit alles in een kleine groep (semi-privélessen) in een knusse yogastudio. Doe jij mee? Geef je hier op, de groepen zitten snel vol. Deze groep zit nu vol. Maar je kunt je op de wachtlijst zetten voor een extra groep.

Heeft u verder nog vragen of operkingen dan kunt u contact met mij opnemen.

Verder adviseer ik u zo goed mogelijk voor uzelf te zorgen, eet genoeg groenten en fruit, gebruik extra vitamine C en D en zoek zo min mogelijk anderen mensen op.

Doe aan lichaamsbeweging thuis of buiten.

Ik wens u een goede tijd en laten we met respect en liefde rekening houden met onze medemens.

Lieve groet Tessa