Nieuws

Tessillumination, de yoga studio van Tessa is geopend! Vraag het nieuwe rooster aan. Probeer een keer proefles; dat is helemaal gratis!

Babyyoga bij baby drive-in Bibliotheek Barendrecht

Op 10 september 2020 heb ik een workshop babyyoga gegeven in de Bibliotheek in theater "Het kruispunt" in Barendrecht. Wat was het genieten. Wil jij meedoen met een reeks van 10 lessen babyyoga in yoga-bewust-zijn-studio Tessillumination (onderdeel van De Vitaliteitsdolfijn)? Op deze website kunt u meer informatie vinden op de pagina van Baby-peuteryoga. Vraag gerust om meer informatie via het contact formulier. Hieronder vind u een aantal foto's van de baby drive-in (iets verder doorscrollen).

Op 17 juni 2021 is er weer een baby- drive- in. Kom je ook naar de Bibliotheek in theater "Het kruispunt" in Barendrecht? Schrijf je hier in!

Afspraken Coronavirus

Geachte cliënt,

Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Ik plan mijn afspraken zo, dat het aantal cliënten in de wachtruimte tot een minimum wordt beperkt;

• Kom op tijd, maar niet te vroeg;

• Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken;

• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;

• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

! heeft u een afspraak voor een massage neemt u dan zelf een hoeslaken en twee grote handoeken mee.

• Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;

• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;

• Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt;

• Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand 'een vinger aan de pols' en geef u instructies of oefeningen.

• Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Moodboard!

Op 30 maart 2016 was er een workshop moodboard maken. Bij de foto's vind je een kleine impressie. De cursisten konden dmv teksten en plaatjes inzicht geven en krijgen in hun doelen voor de komende periode. Binnenkort wordt er weer een workshop moodboard maken geplant. Houdt deze website dus goed in de gaten!!

Ontspanningsevent een succes!!!

De Vitaliteitsdolfijn en Lotus Pure Yoga organiseerden samen op 24 januari 2016 een ontspannings-event.

Dit event was bedoeld om je kennis te laten maken met verschillende vormen van ontspannen: een middag lekker voor jezelf; even weg uit de alledaagse dingen. De cursisten maakte kennis met ademtechnieken, yoga, mindfullness, en kregen tips om hier thuis verder mee te oefenen. Het Event werd gehouden in “ ‘t hart van Vrijenburg” aan de Vrijenburglaan 61 in Barendrecht. De reacties waren zeer positief. De cursisten gingen ontspannen en bewuster naar huis.

De Vitaliteits Dolfijn ontwikkelt zich continu.

Onze nieuwe cursussen: "ontspanning', "positief benaderen van het kind" en "je doelen nastreven"

Daarnaast organiseren wij ook regelmatig workshops: moodboard maken, mindfullness, contact met je innerlijke kind, babymassage en massage workshops.

Houd de acties in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Hieronder vind je een impressie van het ontspannings event op 24 januari 2016.